Hoi iedereen,

 

Vooreerst wil ik diegenen die gisteren  deelnamen aan de quiz voor Bredense verenigingen bedanken voor hun inzet en vooral deelname!  De Coulisse was goed vertegenwoordigd met zijn 3 ploegen van telkens 3 mensen.(Ernaatje, Nancy’tje, Veroniqueske en Marijksjeuuh  van de dames en Geertje, Kurtje P, Daniλltje, Petertjeuuh en Gunnie)

 

Noιmietje en Lucske zijn nog na de quiz ons komen vervoegen om ons ………uit te lachen en te drinken op kosten van het gemeentebestuur.

We hebben ons in de eerste plaats goed geamuseerd.  Er waren 4 rubrieken : Sport – muziek – Algemene kennis en vragen rond Bredene.  Het was zeer moeilijk!  Er waren prijzen te winnen van :

 

1ste : 400 euro………………………….ooooooooooh

2de : 300 euro…………………………..ooooohhhhhhh

3de : 200 euro ……………………………oooooooooohhhh

4de : 100 euro …………………………….ooooooooooooooh

 

5de -11de prijs: 50 euro ………………………………………………………………………………………..ooooooooooooooohhhhhhhhhhhh.  We zijn geλindigd op de ……………………………………………..12de plaats!  (ι Geert? Goe gezeid!)

 

 

Er was een pauze van 45 minuten en daar mochten we drinken op kosten van het gemeentebestuur.  Dat hebben we dan ook gedaan. Achteraf was het nog 1 uur “Happy Hour” en daar deden we het wel goed, hahahahahaa

 

1 ding staat vast:  wij blijven een “arme” vereniging maar met superenthousiaste leden, veel leute en plezier. Dat is gewoonweg het belangrijkste!!!!

 

 De winnaars stonden precies met een zuur gezicht op de foto want wij hadden al de helft van ’t vat binnen toen zij binnenkwamen in de foyer,  phoehahahhahahhahahhaaaa

 

Groetjes uit het uitgeregende hoofdkwartier Bredene aan Zee,

Verslaggever Gunnie

xxxxx