Evelyne

Vanwelssenaers


7 februari 1968
Sedert juli 1993 gehuwd met Michel Quarin

2 schatten van zonen: Thibault (°januari 1997) - Matthias (°november 1999)

Ik werk als instructeur secretariaat-bureautica en bedrijfsvoering bij de VDAB (Training en Opleiding).
  Naast het toneel, probeer ik toch wekelijks te tennissen en jaarlijks te skiën.  

Mijn eerste toneelervaringen dateren uit mijn schooltijd. Als 17-jarige speelde ik toen een rol in het schooltoneel in de komedie 'Boeing Boeing'. Na deze enorm plezante, toneelervaring wist ik het zeker: 'toneel is iets dat ik later zeker nog wil doen'. Tijdens deze opvoeringen leerde ik Els Rommelaere (lid van het toenmalig Oostends Werktheater) kennen, die ons grimeerde. Het jaar daarop heb ik dan nog eens met het schooltoneel meegespeeld.

Net nadat ik uit Gent afgestudeerd was, ben ik in augustus 1989 Els terug tegen het lijf gelopen en ben ik zo bij Het Oostends Werktheater (HOW) geraakt.  Ik ben bij de stopzetting van het HOW direct meegegaan naar De Coulisse want de toneelmicrobe had mij ondertussen goed te pakken.

Ik vind het toneel een fantastische hobby. Het zijn niet enkel en alleen de opvoeringen (en de daarbijhorende adrenaline) die enorme voldoening geven, maar ook alle voorbereidingen zijn zeer plezant omdat de meeste Coulissers het toneel zien als pure ontspanning. 

Ik hou al enkele jaren het adressenbestand bij van onze toeschouwers. Dus wie in het vervolg ook wil uitgenodigd worden: geef je (e-mail)adres maar door via onze website of tijdens één van onze opvoeringen. We sturen je dan bij iedere productie een mailtje met wat uitleg naar je e-mailadres of een mini-affiche per post.

Sinds januari 2007 ben ik voorzitter van deze toffe toneelbende.

terug naar ledenlijst