Geert

Loncke


22 september 1959, een uitstekend wijnjaar, levenslang maagd!
Sedert17 mei 1986 gelukkig getrouwd met Christine (Stine) Ydens (de madam van de vestiaire) . Allee, zij is gelukkig en ik ben getrouwd.
De vruchten van ons huwelijk zijn twee prachtige dochters: Sanne (1987) en Jente (1992).
Ik ben ergotherapeut en werk als centrumleider in het Lokaal Dienstencentrum "De Zonnewijzer" in Gistel. Ik vul mijn dagen met het organiseren van allerhande activiteiten (cursussen, feesten, fietstochten, voordrachten, uitstappen, ...) voor een voornamelijk 50plus publiek.
  In mijn vrije tijd speel ik toneel en af en toe nog eens poppenkast. Verder probeer ik wat te fietsen én ik ben een boekenwurm.  
Mijn toneelcarrière begon zowat 22 jaar geleden in het Oostends werktheater als fluistermeneer. Een zeer zenuwslopend werkje, niet voor herhaling vatbaar. Op het podium voelde ik mij al veel beter in mijn vel. Mijn eerste zin op de scène ooit: "Nee, nee en nog eens nee, zo'n maaltijd heb ik nog nooit meegemaakt!" Er zijn ondertussen al heeeeel veel zinnen gevolgd.
Samen met nog een paar leden stond ik ook mee aan wieg van de Coulisse.
In al die jaren heb ik al heel wat typetjes op de planken mogen zetten. En ik hoop dat nog vele jaren te mogen doen, als het geheugen mee wil hé.

terug naar ledenlijst