Gunther

Vanmassenhove


Ik begon het daglicht te zien op 02 november 1974. Ik ben een “prille” tram 3-bezetter.

Ik ben reeds 1997 samen met Inge Riviere, mijn vriendin die me overal toch probeert te volgen.  (Voor zover ze kan) Ik woonde van januari 2002 in Klemskerke (De Haan) samen met Inge. In 2006 zijn we verhuisd naar Bredene terug. We konden het daar niet missen!
In 2004 is onze megacoole spruit Milan geboren.

In een ‘vorig leven’ ben ik 10 jaar speelpleinmonitor geweest in Bredene tijdens de zomermaanden juli en augustus. Daar begon het toneelinstinct al zijn kop op te steken.  Tijdens het organiseren van ”Fin de saisons” met de kinderen, voelde ik me als een vis in het water. 

Ik ben dit jaar begonnen aan mijn 11ste schooljaar in de basisschool Groenendijk in Bredene. Ik geef les aan kastaars van het 5de & 6de leerjaar.  Ik amuseer me rot als “entertainer” in de klas.  Naast hun algemene kennis, vaardigheden en levenswijsheden, probeer ik toch “mijn gastjes” een basis aan cultuuropvoeding te geven. 

Om wat stoom af te blazen doe ik aan squash en fietsen. (met of zonder zoon)

In 1996 ben ik dan echt begonnen met amateurtoneel bij TK Boontje in Bredene.  Daar kwam ik onmiddellijk aan mijn trekken.  Ik kreeg mijn eerste rol toebedeeld van de conciërge “Meneer Pardon” in het stuk van Ruud De Ridder “Vijgen na Kerstmis”.  Daarna kreeg ik jaar op jaar een rol in volgende 10 producties van het Boontje. Ik ben aangesloten bij TK Boontje en ben deze mensen zeer dankbaar voor de kansen die ik al die jaren reeds gekregen heb. 

Toen in december 2003  Liliane Dossaer (ons maatje dus) mij vroeg om met de Coulisse eens mee te doen, heb ik blindelings en zonder nadenken “Ja” gezegd.  Een ervaring die ik nooit meer van mijn leven vergeet.  Magistraal ferme ervaring! Sindsdien heb ik in  nog andere, daaropvolgende producties van TK Coulisse meegedaan. (The Odd Couple, Barak Faunus, Hotlips en The Sunshine Boys)
Naast mijn 11 jaar plankenervaring  heb ik soms het beste van mezelf gegeven op andere festiviteiten als Dahliade, school- en lentefeesten e.d.

Zo, ik denk dat ik mij in het kort heb kunnen voorstellen aan jullie. 

See you all………..on stage!! Kisses,

Gunther alias gunnie of gunne of guns


terug naar ledenlijst