Liliane

Dossaer


17 juni 1951 en een rasechte Oostendse!!

Gelukkig hertrouwd met Eddy Bacquaert ( paatje)

We hebben 3 kinderen , een kleinzoon en een kleindochter

Kwam in 1970 in het bankwezen terecht en heb mijn job altijd met heel veel plezier gedaan.

Omgaan met mensen is voor mij een ware hobby, daarom kan ik mij ook volledig uitleven in het theaterwereldje.

Rondsnuffelen op rommelmarkten op zoek naar oude prentkaarten en boeken van Oostende gaat minder goed omwille van gezondheidsproblemen, maar nu heb ik , buiten het theater ook nog een andere hobby nl wenskaarten maken met gebruik van verschillende technieken.

Toen mijn vriendin Nicole (voorzitter van De Coulisse) me in september 1991 zei dat ze iemand nodig hadden in Het Oostends Werktheater om de rol van haar zuster te spelen, ging voor mij een droom in vervulling.Na de stopzetting van Het Oostends Werktheater hielp ik De Coulisse oprichten. Ik doe er het secretariaatswerk ( behalve het versturen van de uitnodigingen, dat is het werk van ons aller Evelyne).Er zijn 3 stukken die mij altijd zullen bijblijven en dat zijn : De Caraibische Zee in een regie van Willy Janssen, Vreemde Luis in huis in een regie van Tony Roels en  De Kleine Haring eveneens in een regie van Tony Roels. In het bijzonder dit laatste stuk: ik ben geboren en getogen op de Visserskaai, waar mijn grootmoeder , moeder en tante Café De Oude Vismijn uitbaatten; ik ben er fier op een rasechte Oostendse te zijn  en was dan ook zo dankbaar voor de rol van Angèle, de cafébazin  in het stuk De Kleine Haring!

In augustus 2002 vroeg Tony Roels mij te helpen bij het secretariaatswerk van vzw De Illusie. Ik heb dit werk altijd heel graag gedaan .  Theaterzaal De Illusie werd gesloopt eind augustus 2006.  Ik mis dit gezellige theaterzaaltje en het toffe publiek enorm!

 Ik dank mijn man en mijn kinderen voor de aanmoedigingen en de steun

 Veel theatergenot 

Liliane


terug naar ledenlijst