Tom, Dick en Harry

Ray Cooney

Regie: Kurt Meesschaert

 

MEC

Staf Versluys

Kapelstraat 76

8450 Bredene

Het verhaal: Tom en Linda zijn dolgelukkig want ze gaan een kindje adopteren.

Er moeten enkel nog wat formaliteiten vervuld worden en de laatste goedkeuring moeten zij ook nog krijgen. Vandaag starten ze nogal zenuwachtig hun dag, want de dame van het adoptiebureau komt langs om na te gaan of het kind wel in een stabiele omgeving terecht komt. Alles hebben zij tot in de puntjes voorbereid om tijdens het huisbezoek als perfecte ouders over te komen. Het wordt de gelukkigste dag van hun leven of dat zou het toch moeten worden!

Dick en Harry, de broers van Tom, komen ongevraagd langs om hun broer en schoonzus een handje te helpen een zo goed mogelijke indruk te maken…en dat zullen ze ten huize Waes geweten hebben!

Het resultaat van hun goed bedoelde 'hulp' zijn twee illegale immigranten, een lading gesmokkelde sigaretten en … Tom wordt tot het uiterste gedreven om vindingrijke oplossingen te verzinnen.

Is Tom echt wel een geschikte vader? Is het huis van het gezin Waes wel een goede omgeving om kinderen fatsoenlijk in op te voeden?

Krijgt hij Dick en Harry tijdig in het gareel?

De vraag is dus of alles nog goed komt want erger kan het toch niet worden... of toch?

Benieuwd om te zien of het Tom en Linda uiteindelijk zal lukken om een goedkeuring te krijgen?

Kom dan zeker op een van onze opvoeringsdagen kijken hoe het allemaal afloopt.

Met: Geert Loncke  - Guy Van Daele – Gunther Vanmassenhove - Karen Vyane Evelyne Vanwelssenaers – Nancy Marlein – Luc Vanparys – Chris Lekime - Patrick Ricquier

 

 

 

 

 

november 2015

 

donderdag 19

vrijdag 20

zaterdag 21

20u00

zondag 22

19u00